Merken/producten


In de salon wordt uitsluitend gewerkt met exclusieve merken/producten. Dit houdt in dat er alleen gewerkt wordt met merken die alleen in schoonheidssalons verkrijgbaar zijn. Waarom? Beauty by Ruby vind het belangrijk dat uitsluitend met goede producten gewerkt wordt. 

 

Wat is goed? 

In mijn ogen.. Biologisch en natuurlijk, zonder parabenen, sulfaten, siliconen etc. Vervolgens kwam ik uit bij een prachtig merk, namelijk Absolution. Hiernaast lees je waar Absolution voor staat, wat het inhoudt en wat het doet. 

 

Soms is het nog lastig te geloven dat er nog producten bestaan, die jouw huid écht verbeteren en écht iets doen, helemaal begrijpelijk. Maar door Absolution kan ik jou garanderen, dat je zodra je het hebt ervaren, helemaal anders over denkt! 

 

 

Informatie over Absolution - (Woorden en tekst geschreven door Absolution zelf)

 

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificieerd.. En dat is het minste wat we voor u kunnen doen! We willen u het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. 

Absolution bevat 99% natuurlijke ingrediënten. 96% hiervan zijn medicinale planten. 52% van de ingrediënten is afkomstig van biologische landbouw. 

 

Geen huidbelasting maar huidverbetering! Biologisch is écht beter, het is geen fabeltje, geen marketingtruc.. Biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, ftalaten, synthetische kleurstoffen én parfum.  Luister naar uzelf, naar uw huid.. 

 

Zelfs de verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten.